G4Media.ro

VIDEO ”Vacanță încheiată cu o bătaie soră cu moartea: Efectiv ne-au linșat”…

VIDEO ”Vacanță încheiată cu o bătaie soră cu moartea: Efectiv ne-au linșat” – povestea unor turiști israelieni dați jos din taxi de jandarmi și bătuți crunt vineri seară / Ambasada Israelului: Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil și extrem de serios

Chanel 12, un post de televiziune din Israel, a difuzat luni dimineața povestea unui grup de turiști israelieni care vineri seară, aflându-se în vacanță la București, ”au primit o bătaie soră cu moartea” de la jandarmii români.

”Mai mulți turiști israelieni care s-au întors de la București acuză că, vineri seara, au fost scoși afară din taxiul în care se aflau de către mai mulți jandarmi care i-au bătut fără niciun motiv. Unul dintre cei agresați, Avi Sadeh, s-a întors în Israel cu semne de violență pe corp și a povestit experiența prin care a trecut”, se arată pe site-ul mako.co.il.

Sadeh, mai scrie publicația israeliană, îi acuză pe jandarmii români că l-au scos afară, pe el și pe prietenii săi, din taxi fără niciun motiv și au început să-i bată, numind agresiunea drept un linșaj.

”Eu, un prieten de-ai mei și un cuplu am plecat spre un restaurant cu un taxi. Pe drum am văzut un baraj al forțelor de ordine și am aflat că în București sunt proteste. Șoferul mașinii a încetinit, dar a fost tras pe dreapta și jandarmii ne-au scos din taxi și efectiv ne-au linșat”, a povestit Avi Sadeh postului de televiziune israelian Chanel 12.

”Le-am arătat pașaportul și am încercat să le explic că suntem turiști și că este vorba de o neînțelegere, dar acest lucru nu i-a interesat. Este halucinant. Nimeni nu ne-a cerut scuze. Am fost la Ambasada Israelului din București, dar era închis. Vreau să depun plângere împotriva Jandarmeriei române”, a mai povestit turistul israelian bătut de jandarmi în Capitală.

Momentul scoaterii turiștilor israelieni din taxi de către jandarmi și bătaia care le-a fost aplicată a fost surprinsă de jurnalista Adina Florea, de la Vice.

”Lângă intersecția dintre Mihalache și dr. Felix Iacob. jandarmii zguduie un taxi și apoi calcă pe cap oamenii dinăuntru, jandarmii îmbrâncesc jurnaliștii care filmează și eu mă trezesc azvârlită trei metri de mână lungă a STATULUI ROMÂN”, a scris Adina pe Facebook.

Povestea lui Avi Sadeh a fost confirmată luni de Ambasada Israelului din România, care a anunţat că patru turişti israelieni au fost bătuţi de forţele de ordine la mitingul de vineri seară din Bucureşti.

„Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turişti israelieni nevinovaţi s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seară, în timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel către un restaurant din Bucureşti”, a precizat, într-un comunicat transmis AGERPRES, Ambasada Israelului cu privire la incidentul în care au fost implicaţi 4 turişti israelieni.

Totodată, Ambasada Israelului a arătat că turiştii israelieni au fost bătuţi de forţele de ordine, în ciuda faptului că au arătat paşapoartele străine şi au explicat că nu au de-a face cu evenimentele în curs.

„Au fost opriţi, traşi afară din maşină şi, în ciuda faptului că au arătat paşapoartele străine şi au explicat că nu au nimic de-a face cu evenimentele în curs, au fost bătuţi de către forţele de ordine. Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil şi extrem de serios. Turiştii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenţiei brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor”, a mai transmis Ambasada Statului Israel.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

48 comentarii

  1. Hai ca pina acum mai comenta Dragnea… da acuma s-a pus cu evreii. Sa vedem acum cum scoate camasa.

    • simplu…o sa-i mai unga cu niste contracte din bani publici pentru plantat panselute sau alte cele si problem solved 🙂

  2. plângere penală la parchetul militar. Există probe, există taximetristul, există filmări… au cam belit plua șobolanii albaștri

  3. S-a ales praful de munca lui Dragnea pentru intarirea relatiilor Romaniei cu Israel!
    Sa ceara demiterea tuturor vinovatilor pentru asta!

    • Daia cu morții, jandarmii cu viii. Hai ca încet încet se leagă o prietenie trainică între țările noastre. Dacă mai vindem și niste rachetute la aia din Hamas chiar ca ne-am făcut un prieten adevărat:)))))))

    • @Radulescu Marcel, nu-i asa ca tu esti ironic (si fraierul de mine nu se prinde !) cand vorbesti de …” munca lui Dragnea pt intarirea relatiilor Romaniei cu Israel”
      ? 😉 (De data asta nu mai e cazul pt niciun „PS” !) 😉

    • Radulescu Marcel e un trol mai rafinat, trebuie sa recunoaștem, spre deosebire de DanTeo, Asistat sau Pudila. Chiar așa, ce-o fi cu pudy, l-au retras sau l-au extras? Adevărul e că de pudy m-am prins cel mai repede….

    • Radulescu Marcel e un trol mai rafinat, trebuie sa recunoaștem, spre deosebire de DanTeo, Asistat sau Pudila. Chiar așa, ce-o fi cu pudy, l-au retras sau l-au extras? Adevărul e că de pudy m-am prins cel mai repede….

    • Muta ambasada Romaniei la Tel Aviv si a rezolvat problema.

  4. Ghinion !!!

  5. Au plecat de la restaurant sau de la hotel? Ambasada zice una, turistul zice alta.

  6. Pardon, am citit gresit.

  7. La astia se referea retardatul ala de Dragomir cand spunea ca „erau in Piata persoane care nu vorbeau romaneste”?? 🙂
    Noroc ca sticletii n-au golit Intercontinentalul. … 🙂

    • Or fi fost terorestii de care vorbea PSD. Cred ca aia erau cu locitura de stat!

    • Nu, nu despre astia era vorba: se intorsese doamna Hehe incognito din concediu si era in piata cu ceva secretari de stat analfabeti dupa ea.
      La asta se referea dubiosul Dragomir când spunea despre persoane „care nu vorbeau romaneste”.

  8. Na, vedeti daca nu am mutat ambasada la Ierusalim? Turistii israelieni i-au batut pe jandarmii romani. Ce, n-a fost asa? Asteptati sa vina Codrin si Mitraliera, ca asa o sa zica ca s-au petrecut lucrurile.

  9. BAH GUNOAIE PSD-ALDE DE AZI SUNTETI TINTA MOSSAD-ului, GUNOAIE ANTISEMITE NEONAZISTE CE SUNTETI, ATI CALCAT PE BEC VOM.E DE BALEGA ROSIE!

    • A bagat internet pe salon?!?

    • Internetul pe salon este numai pt oligofrenii membrii PSD ALDE internati la PSIHIATRIE asa ca poti veni ! Exista un ecran mare ce-l arata pe Dragnea cum se ca.ca. Sub el pe o bucata de carton scrie: ” Decat un litru de ulei mai bine o poza cu mine” . O sectionare de femurala meritati voi astia care ne vreti sluga la rusi! Nu o sa patesc nimic ca doar asa suna legile facute de voi! Eu sunt pregatit !

    • Vezi poate-ti da vreun medic, se pare ca esti de ceva timp internat, un midazolam ceva…

    • Troll=persoană care participând pe Internet la discuții polemizează în mod artificial și susținut urmărind un dezechilibru al mediului rețelic respectiv – sursa: Wikipedia
      Asistat = troll
      Neutrolizarea lui se face demascandu-l.

    • TROLLII PSD-ALDE PLATITI DE PUTIN VOR SFARSI IN SERTARELE FRIGORIFICE DE LA IML. PUTINTICA RABDARE SI O SA VEDETI CE VA ASTEAPTA. ROMANIA NU VA IESI DIN NATO SI UE PT CA BESTIILE CRIMINALE DIN PSD-ALDE SA POATA FURA LA NESFARSIT! Felicitari ai auzit de midazolam. Il folositi la greu se pare!
      NU VOM PREDA ROMANIA CRIMINALILOR PSD- ALDE!

  10. Livache:”Incredibil…! Bă boilor, ce v-am spus eu să faceti și ce mama dracului ați facut voi ?! Oare o să aflu cum că ați batut si americani, ori Doamne fereste, cetațeni ruși ? Nu mai pot, sunt inconjurat „decât” de incompetenți…!”

    • Super!

    • @Scara,
      Dragnea ar mai avea o sansa sa salveze ce mai e de salvat, dar asta cu pretul sacrificiului personal : s-o oblige pe Veorica sa bage un OUG privind „finalizarea fericita” !

      PS. I-o cere Organizatia de Femei a PSD la initiativa Irinucai ! 😉

    • Iar OUG-ul, pe langa “finalizarea fericita”, ar putea cuprinde si sfaturi utile pentru intreg pesedeu’, cum ar fi spre exemplu sa nu se risipeasca proteina, mai ales dupa napasta asta numita Pesta Porcina…!

  11. Urmarea întelegerilor lui Dragnea cu evreii…

    • Dragnea a nenorocit Romania si distrugerea continua.

      Cat mai toleram PSDistii? Ei, baieti?

    • Cred ca a vrut sa spună „urmare a” dar deh, trolii, se stie, sun fiinte limitate.
      „Trolii sunt, de fapt, niște ființe cu o inteligentă redusă, despre care se credea că la lumina soarelui se transformă în stane de piatră.” – sursa Wikipedia.

  12. O sa le explice infractorul condamnat definitiv si recidivist cu ocazia sedintei comune de guverne din toamna, cand o sa-l prezinte si pe cel care compara exterminarea porcilor cu Auscwitz-ul. Succes !

  13. Manevre si moneda de schimb.
    Nu am incredere in acesti indivizi plangaciosi, fie ei turisti, diplomati, sau orice-ar fi.

    • Asa-i!… tot ei i-au muscat p-aia de bocanc si tot ei reclama…
      Gata! Afara cu strainii din tara!

  14. Prostii, d-le, asa e legea la noi. Jandarmii au actionat legal si gradual si, dupa ce au avertizat sonor si luminos, aveau dreptul, datoria si obligatia sa bata tot ce intalnesc in cale. Pai ce cautau evreii acolo, e clar ca au fost trimisi de Soros, care e de-al lor!!!

  15. Comunic pe această cale jandarmeriei că la Radisson în fiecare w/e se cazează un mare număr de oameni bine făcuți, cu trei ani de armată și cu experiență în zone de conflict intens. Se cunosc între ei, vorbesc aceeași limbă ciudată și sunt mai mult decât capabili să cucerească Palatul Victoria sâmbăta dimineață mai ales dacă au avut cărți proaste sau ghinion la ruletă și au lăsat prea mulți bani în țara noastră. Când îi luați preventiv la bătaie nu vă duceți cu fetele, că s-ar putea să le fi rămas niște bani și le pierdeți repede.

  16. O greseala regretabila , consilierii israelieni ai lui Dragnea ,planificasera umai ciomagirea fraierilor de romani.

  17. Cel mai incompetent guvern din istoria României. Poate că e necesar un audit extern, dacă planul represiunii sau implementarea lui ar fi putut genera o busculadă ca la Colectiv.

    • De exemplu, daca masa de oameni panicati i-ar fi impins peste marginea pasajului dinspre Titulescu, pe cei care se oprisera temporar acolo ca sa-si stearga lacrimile. Uitandu-te doar pe unde calci puteai usor sa fii aruncat peste.
      O grenada-doua in plus si masa de oameni ar fi fost de neoprit.
      Au fost destule situatii cand doar sansa a facut sa nu se ajunga la o catastrofa.
      Si vantul a mai tinut cu noi.

  18. Las’ ca apare duamna Dan sa ne explice ca este vorba de un caz izolat. Jandarmii s-au comportat in general ireprosabil. Nu putem generaliza. Cat reprezinta suta de mii de oameni fugariti si gazati in comparatie cu restul milioanelor de romani care nu au fost deloc afectati? Asadar este irelevant.
    Iar acum sa vina primele pentru toti sefii de dispozitiv! Merita cu prisosinta!

  19. Dovada că România evoluează!!

    În ’89 s-ar fi mitraliat de la început toată mașina. După 30 de ani am ajuns DEJA în etapa „vătămare corporală”. În 2050 va fi un pulan pe spinare și gata 😀

  20. Ce ne mai place g4 sa promovam fekniuuz…

    • Normal, doar asa li se predă asistatilor la scoala de troli

    • @Bada

      Tu crezi că Asistat a fost la şcoală? Cu greşelile lui gramaticale şi răspunsurile nonsensice?

      Asistat nu ar fi în stare să fie vidanjor în Teleorman.

  21. Opaaa!! Pai ce facusi Liviule?
    Ti-a trimis Bibi cei mai cei consilieri si atat de tare te-au sfatuit ca le-ai luat si conationalii la omor?
    Erau pe lista lu’ Bibi si nu putea face nimic la el acasa? Asta e? A profitat fratele corupt din Israel – evident nevinovat si acuzat pe nedrept – tinta statului paralel (ca si tine de altfel) – si si-a rezolvat ceva „divergente” cu cetatenii proprii, dar pe meleaguri straine??
    „Bibi, hai c-am aranjat – iese vineri cu omor la noi in Piata Victoriei! Da, da, consilierii tai au aprobat planul, Carmencita e la butoane si….Speranta (ce conjunctura!!) a si semnat ordinul…
    Lista-i inca deschisa asa ca hai repede trimite ce si cate bucati ai, ca se rezolva…
    Lasa, nu-ti face griji ca e baieti buni la Jandarmerie, se ocupa ei de tot…ti-i va lua din patul de hotel daca-i nevoie! Hai, te pupa fratele tau si stay strong, esti nevinovat, stiu!!

  22. Au sedinta de guvern comuna si s-au cam speriat evreii 🙂 … O sa fie macel cu jandarmi si porci la sedinta asta 🙂 ca sa-l CITEZ pe DAEA: ce ti-e evrei arsi la Auschwitz, ce ti-e porci arsi de pesta porcina. Tot acelasi drac…asa ca mare grija la sedinta de guvern dragi evrei, ca va iau jandarmii in bulanul de servici.

  23. Da’ nu s-a gândit nimeni până acum sa ceara teste de alcolemie pt ăștia? Cum draq sa bată pe unii care arată pașapoarte? Înțeleg că erau amatori si ametiti de fum, dar totuși…. ce draq de consemn aveau: „bate tot ce mișcă ” ?

  24. Nu pot sa ma opresc din ras. Pe lângă faptul ca bieții turiști și-au încasat-o de la bratul lung al legii lui Dragnea & Co acum Dragnea trebuie sa explice lu’ prietenul Bibi de ce bieții oameni au primit puzderie de bastoane peste șale. Curat murdar nene Iancule.

  25. Incidentul asta mi se pare complet aberant. Am vazut atat de multe tampenii din partea jandarmeriei si tot nu-mi vine sa cred ce am vazut in filmarea respectiva.

    Si acum va intreb, daca asta au facut unor straini cu camere de filmat de fata, va dati seama ce le fac romanilor pe care ii prind cand nu sunt camere de filmat prezente?